oferta

IULIE
Important: Pentru a vedea toate titlurile apãsati pe "Aparitii"

Ofertã

Toate titlurile au o reducere de 35% din pretul afisat. La o comandã de cel putin trei cãrti primiti ..detalii
Ultima aparitie
IULIE
Important: Pentru a vedea toate titlurile apãsati pe "Aparitii"

Ofertã

Toate titlurile au o reducere de 35% din pretul afisat. La o comandã de cel putin trei cãrti primiti ca dar - "De la Durga puja la lumea lui Kalidasa" si "Sergiu Al-George vãzut de noi, indienii", de Amita Bhose

La o comandã mai mare de 120 de lei net primiti o trãistutã din bumbac cu sigla editurii sau cu cosuletul cu "Intelepciune gratis", pentru a va purta cartile oriunde doriti.

Taxe postale - 11-15 lei, în functie de greutatea coletului.

Cãrtile vor fi trimise prin Posta romana, prin mandat postal, cu plata ramburs, factura fiind inclusa in pachetul cu cãrti.
Date pentru factura: nume, prenume, adresa.

Mai puteti comanda prin mesaj la e-mail: office@edituracununidestele.ro
- mesaj facebook - Editura Cununi de stele sau Cununi de stele. Sau Carmen Musat-Coman
- telefon, la numarul 0722 455 806
Pe facebook - Editura Cununi de stele - sunt oferte speciale dedicate celor ce urmaresc activitatea editurii.Campania "Doneazã pentru o nouã carte Amita Bhose"

Dragii mei dragi,

De-a lungul timpului am fost intrebata daca primesc donatii pentru a putea publica o noua carte a lui Didi - Amita Bhose. Am refuzat, desi stiam ca gestul venea din suflet. M-am gandit ca poate acei bani erau cei de intretinere sau chiar de paine. Caci oamenii care citesc carti sunt bogati la suflet insa nu si la punga, de cele mai multe ori. M-am gandit insa mai bine si mi-am dat seama ca bucuria de a putea fi parte din noua carte a lui Didi e mai mare decat bucuria de a putea achita intretinerea la timp. Asa ca toti cei care vor simti ca darul lor va ajunge cu adevarat intr-o noua carte sunt rugati sa-mi scrie la office@edituracununidestele.ro

Vor primi un contract de donatie pe care ii rog sa-l completeze si sa mi-l retrimita, pentru a-l semna si stampila. Iar numele celor ce daruiesc cateva file din noua carte a lui Didi vor aparea, cu recunostinta, pe prima paginã a cartii respective, devenind astfel nemuritori, precum Didi - Amita Bhose- si Eminescu. Iar cateva exemplare din cartea sustinuta le vor bucura sufletele, lor si celor ce le vor primi la randul lor.


Multumesc tuturor celor ce au crezut in cartile Amintiri despre Eminescu, de Teodor V. Stefanelli, Prinos de cântece, de Rabindranath Tagore, Harano cithi - O scrisoare pierdutã, editie bilingvã românã bengali, de Ion Luca Caragiale, traducere în bengali de Amita Bhose si au donat pentru tipãrirea, în parte, a lor.

Multumesc tuturor celor ce cred in carti si frumosul lumii.
Carmen Musat-Coman

 
Editura   | Aparitii   | In pregatire   | Evenimente   | Presa    | Contact    | Cosul de cumparaturi    | Blog    | office@edituracununidestele.ro

AmitaBhose.net
AmitaBhose.Net